Jaguar Kimman Amsterdam
 

De nieuwe Jaguar F-Pace Plug-in Hybrid

Na het prijswinnende succes van de F-Pace lanceert Jaguar een vernieuwde versie van de luxe SUV. De auto komt nu ook als plug-in hybride op de markt.

De nieuwe Jaguar F-Pace PHEV is het eerste plug-in hybride model van het Britse automerk. Met de combinatie van een benzinemotor en elektromotor komt de F-Pace P400e tot verbluffend krachtige en zuinige prestaties. 

De nieuwe F-Pace, inclusief de plug-in hybride uitvoering zijn te bestellen vanaf € 71.280. Lees hier meer over deze vooruitstrevende SUV bij Kimman.

Samengebalde hybride krachten in de F-Pace

De Jaguar F-Pace P400e beschikt als plug-in hybride auto over zowel een conventionele viercilinder benzinemotor als een geavanceerde elektromotor. Tijdens het rijden werken de motors in deze gebundelde aandrijflijn naadloos met elkaar samen. Dit geeft de auto een totaal systeemvermogen van 297 kW en 404 pk en een systeemkoppel van 640 Nm. Hiermee is deze PHEV krachtiger dan veel door benzine of diesel aangedreven auto's in het segment. Een topsnelheid van 240 km/h spreekt absoluut tot de verbeelding en de versnelling van 0 naar 100 km/h in 5,3 seconden is zeker voor een SUV razendsnel. Dit is voor een groot deel te danken aan de elektromotor, die de auto lanceert met het direct beschikbare koppel.  

Comfortabel grote elektrische actieradius

De batterij van de Jaguar F-Pace P400e gaat lang genoeg mee voor de meeste ritten in het dagelijks gebruik. De elektrische actieradius bedraagt tot wel 53 kilometer en dat is voor veel mensen genoeg om comfortabel volledig elektrisch van en naar werk te rijden, zonder tussendoor op te hoeven laden. Het opladen van de 17,1 kWh lithium-ion-batterij is in dertig minuten op te laden van 0 tot 80 procent middels Fast Charging (32 kW gelijkstroom). Met een wallbox van 7 kW doet u dit thuis in een eveneens comfortabele twee uur.

Zuinige prestaties

De plug-in hybride aandrijving van de F-Pace is bijzonder zuinig dankzij de elektrische motor. De ondersteuning van de turbobenzinemotor zorgt dat deze een lage CO2-emissie heeft van 49 g/km (WLTP) en een beperkt brandstofverbruik van 2,2 l/100 km. Met de volledig elektrische EV-modus verbruikt u zelfs helemaal geen brandstof en is er geen uitstoot.

De Jaguar F-Pace PHEV bij Kimman

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe Jaguar F-Pace PHEV? Bij Kimman is deze te bestellen vanaf € 71.280. Bekijk ons aanbod of schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het actuele aanbod. Natuurlijk kunt u ook een offerte of een proefrit aanvragen om alle twijfels over uw aankoop weg te nemen. 

Wilt u meer lezen over de nieuwe F-Pace? Bekijk dan dit artikel op onze site.