Jaguar Kimman Amsterdam
 

ROADSIDE ASSISTANCE


Jaguar Assistance

Jaguar Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Jaguar rijders met een gerust hart 
de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. JAGUAR ASSISTANCE

Als u niet verder kunt rijden met uw auto, zorgt Jaguar Assistance voor uw auto. Wanneer het probleem in Nederland niet langs de weg kan worden opgelost, brengen wij uw auto naar uw Jaguar dealer toe.

Als uw Jaguar niet direct kan worden hersteld, kunt u in aanmerking komen voor extra diensten zoals een vervangende auto. De extra diensten van Jaguar Assistance zijn beschikbaar gedurende de garantieperiode of langer, indien het bijstandscontract door de eigenaar of de dealer wordt verlengd. 

Naast een vervangende auto, kan de Jaguar Assistance ook voorzien in alternatieve vervoersoplossingen zoals openbaar vervoer of taxi om uw oorspronkelijke reis voort te zetten of terug te keren naar huis. In dat geval organiseren wij de meest geschikte vorm van vervoer. De kosten daarvan zijn voor ons. 

Heeft u pech op meer dan 80 kilometer van huis en willen u en uw passagiers de nacht in een hotel doorbrengen, dan nemen wij de kosten voor de accommodatie op ons.

HULP BIJ NOODGEVALLEN

 

Neem in  geval van pech of calamiteit - bijvoorbeeld stranding of dreigende stranding - altijd eerst contact op met Jaguar Assistance op nummer 0800 099 8808 (of +31 (0) 59 239 0066 indien u belt vanuit het buitenland). Alleen dan kan er sprake zijn van hulpverlening onder de dekking van het Jaguar Assistance programma.

U kunt uw Jaguar Assistance ook heel snel en eenvoudig bereiken met de B-Call functie aanwezig in uw Jaguar (in alle modellen vanaf modeljaar 2017) of via de app van Jaguar InControl.

Alle medewerkers spreken en begrijpen meerdere talen en zullen binnen de voorwaarden van de hulpverlening al het mogelijke doen om u optimaal te helpen. Wij verzoeken u in een pechgeval zelf geen maatregelen te nemen die Jaguar Assistance ook voor u kan uitvoeren. Extra kosten die u dan maakt, kunnen namelijk niet worden vergoed. 

*Bij gebruik van de B-Call functie, is deze informatie in principe reeds bekend bij de hulpverlener van de meldkamer.

 

TELEFONISCH CONTACT MET JAGUAR ASSISTANCE